ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.05
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Renașterea FC Brașov mai are de așteptat

Publicat: joi, 22 Aprilie 2021 , ora 19.27
Sursa foto Primăria Brașov
Sursa foto Primăria Brașov

Renașterea FC Brașov mai are de așteptat, asta după ce municipalitatea nu a reușit să înregistreze marca deținută din finalul anului  2019.

Primarul Allen Coliban a anunțat proiectul de asociere a municipalitații pentru ordinea de zi a Consiliului Local, dar acesta a fost retras deoarece până la startul ședinței de CL nu s-a finalizat procedura de  rezervare a numelui pentru înființarea Asociației Sportive Fotbal Club Brașov,  astfel că proiectul de hotărâre pentru asocierea Municipiului Brașov la acest club sportiv va fi aprobat într-o ședință viitoare.

“A fost doar o problemă legată de denumire, pentru a înființa o entitate, un club, un ONG, ai nevoie de rezervarea unei denumiri și o vom rezolva săptămâna viitoare. Deci este o problemă de zile, nu neapărat de schimbare de direcție. Vom discuta pașii în momentul în care avem rezervarea de deumire dată de Ministerul Justiției”, a spus primarul Allen Coliban.

Conform planului anunțat de primarul Allen Coliban, FC Brașov, în noua fomulă, va cuprinde o academie care va avea cei mai buni antrenori pe plan local iar proiectul echipei de seniori va avea o finanțare limitată din partea municipalității.

O decizie asupra echipei de pe care se va face baza de plecare a proiectului, SR Brașov sau Corona Brașov, se va lua în luna iunie conform unui comunicat al Municipalității.

Adrian Susanu