ACUM:
10.00
De 10 ori România
Urmează:
11.00
Buletin de știri
Apoi:
11.03
Pulsul zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Percheziții, astăzi, în Brașov și Prahova, la persoane suspectate de trafic de droguri (VIDEO)

Publicat: marți, 20 Iulie 2021 , ora 16.22
Sursa foto: DIICOT - Poliția Română
Sursa foto: DIICOT - Poliția Română
Oamenii legii au desfășurat, astăzi, 11 percheziții domiciliare, în Brașov și Prahova, la persoane suspectate de trafic de droguri de risc și mare risc.


În cauză s-a reținut faptul că, mai multe persoane au desfășurat activități de deținere și comercializare de droguri de risc și mare risc către diverși consumatori de pe raza localităților Sinaia, Azuga și Bușteni, la prețul de 60 lei gramul de cannabis, 60 lei comprimatul de ecstasy și 100 de euro gramul de cocaină. În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manșoane pentru pistolalele cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul și distribuția drogurilor, precum și diferite sume de bani”, potrivit unui comunicat DIICOT.


72 de persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești, în vederea audierii.


Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov.


Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Browserul Dvs. nu poate reda acest clip.

Sursa video: DIICOT - Poliția Română
Radio România Brașov FM