ACUM:
7.15
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Târgul de Carte Gaudeamus vă așteaptă cu mii de volume, jocuri educative și muzică pentru toate gusturile, la Brașov

Publicat: luni, 23 August 2021 , ora 19.04
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Mii de volume, de la carte școlară la titlurile momentului, oferite de cele mai prestigioase edituri din țară, jocuri educative, pentru toate vârstele și muzică bună, pentru toate gusturile. Aceasta este oferta Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, care începe miercuri la Brașov, în Piața Sfatului.


"Va fi o ediție cu 30 de edituri prezente la manifestare și două case de discuri. Îi așteptăm pe brașoveni, pentru că Târgul de Carte Gaudeamus Radio România care poposește în mai multe zone din țară - are menirea de a aduce în fața cititorilor volume de excepție", a declarat managerul Radio România Brașov FM, Dorin Dușa.


Pentru a le da posibilitatea iubitorilor de carte și muzică să "răsfoiască" și virtual oferta editorială de la acest târg de carte Gaudeamus Radio România, evenimentul în format fizic va fi dublat și de o ediție online, găzduită de site-ul www.gaudeamus.ro.


"Evenimentul Gaudeamus înseamnă și efortul de a restabili un dram de normalitate în plus într-o viață dată peste cap în ultimul an și jumătate de pandemie. Ne-am străduit să avem aceste târguri Gaudeamus în formula originară și originală - aceea de prezență fizică în spații importante, în orașe importante - și am plecat de la premisa normalității în acest demers, în condițiile în care numai normalitate nu este ceea ce experimentăm acum, în viața de zi cu zi",
a precizat directorul general interimar al Societății Române de Radiodifuziune, Liviu Popescu.


Târgul de Carte Gaudeamus Radio România, ediția de la Brașov, va putea fi vizitat de miercuri până duminică (25-29 august 2021), în intervalele orare 09.00 - 14.00 și 16.00 - 21.00.


Cum s-a reușit realizarea ediției de anul acesta, a Târgului de Carte Gaudeamus Radio România, în condițiile în care există restricții din cauza pandemiei de coronavirus, ne-a spus organizatorul evenimentului, Connie Chifor:


"Sperăm din tot sufletul că cei aflați în Brașov în aceste zile - fie brașoveni, fie turiști în trecere - vor aprecia această ocazie pe care nu prea au mai avut-o în ultima vreme, de a se întâlni direct cu cele mai noi apariții editoriale, cu oamenii care le promovează și care le cunosc cel mai bine. Această campanie a durat de două ori mai puțin decât de obicei. Experiența pe care o avem și colaborarea foarte bună pe care am avut-o atât cu colegii noștri, cât și cu Primăria Brașov, ne-au ajutat să depășim toate momentele dificile și suntem acum aproape pregătiți să ne primim oaspeții"
, a adăugat Connie Chifor.

Noutăți de la evenimentul Târgul de Carte Gaudeamus Brașov veți afla în permanență și pe frecvența 93.3 Radio România Brașov FM sau online pe www.radiobrasovfm.ro.

Camelia Vlad