ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O fată de 14 ani din Dumbrăvița, dată dispărută. UPDATE: minora a fost găsită

Publicat: joi, 21 Octombrie 2021 , ora 11.29
Sursa foto: IPJ Brașov
Sursa foto: IPJ Brașov

UPDATE: Minora a fost găsită


Tânăra în cauză, a cărei plecare voluntară a fost mediatizată în cursul dimineții de 21.10.2021, a fost depistată. Din primele verificări aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

..................

Mama unei fete de 14 ani din comuna brașoveană Dumbrăvița a sesizat poliția, în această dimineață, după ce a observat, la ora 6:00, că fata nu este acasă.


Potrivit familiei, fata are un metru și 60 de centimetri, aproximativ 50 de kilograme, constituție astenică, păr lung, de culoare neagră, ochi căprui, fără semne particulare. La momentul plecării aceasta purta un tricou și pantaloni de culoare neagră. Tânăra are asupra sa telefon mobil.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Sorin Țârcă