ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

O brașoveancă, victima violenței în familie

Publicat: marți, 2 Noiembrie 2021 , ora 12.54

Se pare că gelozia l-ar fi împins pe un brașovean la acte de o cruzime fără margini și și-a bătut partenera de viață până a lăsat-o fără suflare.


S-a întâmplat în noaptea de duminică spre luni, într-un imobil din localitatea Cincu.


Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brașov, sub delegarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie” raportat la infracțiunea de “omor”.


Polițiștii au stabilit faptul că, la data de 31 octombrie 2021, în jurul orei 03.00, în timp ce se aflau în locuința comună situată în localitatea Cincu, județul Brașov, pe fondul unui conflict spontan, cauzat de gelozie, un bărbat, în vârstă de 64 ani, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 64 ani, lovind-o în zona capului, cu un obiect contondent, provocându-i leziuni traumatice care au dus la decesul acesteia”, a explicat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, comisar Alina Ivan.


Bărbatul bănuit de săvârșitrea faptei a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și pentru stabilirea răspunderii judiciare.

Camelia Vlad