ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Activitatea comisiilor locale de fond funciar din județ, verificată de o comisie de îndrumare și control

Publicat: luni, 6 Decembrie 2021 , ora 18.01
Sursa foto: Instituția Prefectului Județului Brașov
Sursa foto: Instituția Prefectului Județului Brașov

Comisia de îndrumare și control privind activitatea comisiilor locale de aplicare a legilor fondului funciar, constituită prin ordin de prefect, va avea în perioada următoare o acțiune de verificare a cererilor de restituire a terenurilor care nu au fost soluționate pe raza județului Brașov.

Această comisie va efectua o acțiune de verificare, până în data de 17 decembrie a.c., a situațiilor centralizate întocmite de comisiile locale de fond funciar de pe raza județului, care aveau obligația, conform Legii nr. 165/16.05.2013, de a centraliza toate cererile de restituire nesoluționate, în vederea stabilirii suprafețelor de teren necesare pentru finalizarea procesului de restituire. Rezultatul verificărilor și eventualele măsuri dispuse de Comisia de îndrumare și control se vor consemna într-o notă-raport care va fi înaintată prefectului, spre aprobare”, a spus purtătorul de cuvânt al Prefecturii Brașov, Alexandru Ganea.

Comisia de îndrumare și control a avut tot astăzi prima acțiune de verificare, la sediul Instituției Prefectului – Județul Brașov. Au fost prezenți reprezentanți ai comisiilor locale de fond funciar din unitățile administrativ-teritoriale Codlea, Săcele, Ghimbav, Predeal, Zărnești, Bran și Budila.

Camelia Vlad