ACUM:
14.03
Pulsul zilei (continuare)
Urmează:
15.00
Buletin de știri
Apoi:
15.05
Sens unic

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Pecheziție domiciliară la Bod, astăzi, într-un dosar de furt calificat

Publicat: joi, 17 Februarie 2022 , ora 18.03
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro
Sursa foto: arhivă / radiocluj.ro

Percheziție la domiciliul unui bărbat din Bod, astăzi, efectuată de polițiști covăsneni. 2 persoane au ajuns în arest, într-un dosar de furt calificat.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2019 – 2021, un bărbat, de 38 de ani, ar fi pătruns, prin efracție, în trei locuințe din județul Covasna, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind de aproximativ 100.000 de lei. În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate bunuri de interes în cauză (...) La data de 14 februarie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani l-au prins, în flagrant delict, pe bărbatul de 38 de ani și pe un alt bărbat, de 37 de ani, în municipiul Focșani, imediat după ce ar fi pătruns, fără drept, într-o locuință, cu intenția de a sustrage bunuri. Asupra acestora, au fost descoperite instrumente folosite la deschiderea, prin forțare, a încuietorii ușilor sau ferestrelor locuințelor, precum și stații de emisie-recepție. Totodată, cei doi sunt bănuiți că, în cursul zilei de 13 februarie, ar fi pătruns într-o locuință, din municipiul Focșani, de unde ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de lei”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov.

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu inspectoratele județene de poliție din Brașov și Vrancea, iar cercetările continuă.

Radio România Brașov FM