ACUM:
16.03
Sens unic (continuare)
Urmează:
17.00
Radiojurnal
Apoi:
17.10
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grad de ocupare de peste 90% la hotelurile din Poiana Brașov, de Dragobete

Publicat: marți, 22 Februarie 2022 , ora 11.04
Sursa foto: captură video Youtube / Radio România
Sursa foto: captură video Youtube / Radio România

Îndrăgostiții care vor să petreacă Dragobetele la munte trebuie să se grăbească. În Poiana Brașov locurile de cazare sunt deja rezervate în proporție de peste 90%, iar la pensiunile din zona Bran-Moieciu- Fundata abia dacă mai sunt câte una, două camere libere.

Un sejur de două nopți de cazare, de Dragobete, în Poiana Brașov costă între 1.400 și 1.800 de lei. În preț sunt incluse accesul la saună, piscină și Spa, dar și cină romanatică și mic dejun la pat. În plus, îndrăgostiții sunt așteptați cu o sticlă de vin, petale de trandafiri și ciocolată în cameră.

Și la pensiunile din zona Bran – Moieciu - Fundata cu greu mai găsești o cameră liberă. Aici prețurile ajung la 1.800 de lei, pentru trei nopți de cazare, iar pentru a sărbători românește, oaspeții sunt întâmpinați cu produse tradiționale.

Monica Neacșu