ACUM:
17.10
Sens unic (continuare)
Urmează:
18.00
Buletin de știri
Apoi:
18.05
Sens unic (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

”Dar din suflet pentru seniori” – tichete pentru vârstnici

Publicat: miercuri, 13 Aprilie 2022 , ora 12.12
Sursa foto: arhivă / Direcția de Asistență Socială Brașov
Sursa foto: arhivă / Direcția de Asistență Socială Brașov

Campania de acordarea tichetelor sociale de Paște pentru vârstincii cu pensii mai mici de 1.200 de lei este în plină desfășurare la Brașov.

Conform purtătorului de cuvânt al Direcției de Asistență Socială Brașov, Monica Chelban, tichetele pentru alimente în valoare de 100 de lei sunt acordate în următoarele condiții:

"Pentru a intra în posesia acestor tichete, ei trebuie să se prezinte la sediul nostru, cei care o pot face, iar cei care nu o pot face, este nevoie să împuternicească o persoană pentru a le ridica aceste tichete, cu actul de identitate și ultimul cupon de pensie, atât în original cât și în copie."

Față de aceeași perioadă a anului trecut, numărul potențialilor beneficiari a crescut și asta pentru că și plafonul de eligibilitate a ajuns la o pensie de maximum 1.200 de lei și nu de 1.000 de lei cum a fost în 2021.

Până în acest moment, la Direcția de Asistență Socială, s-au prezentat peste 1.100 de pensionari pentru a ridica tichetele sociale.

Ruxandra Stoica