ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Grad de ocupare de peste 60%, în Poiana Brașov, vara aceasta

Publicat: miercuri, 15 Iunie 2022 , ora 12.44
Sursa foto: Facebook / Poiana Brașov
Sursa foto: Facebook / Poiana Brașov

Poiana Brașov rămâne în topul preferințelor turiștilor și pe timpul verii. Cei mai mulți merg la munte pentru drumeții, dar și pentru plimbări cu bicicleta sau echitație.

Mulți români și-au rezervat deja vacanța de vară în Poiană. În lunile iulie și august, gradul de ocupare depășește deja 60%.

“Este o destinație cu un aer deosebit de curat. Ajută foarte mult la cure cu tratament pentru bolile respiratorii de exemplu (...) Acum, mai mult decât niciodată, după doi ani de pandemie și restricții putem respira aer curat, putem să ne mișcăm liber, să alegem să ne petrecem timpul cu prietenii. Fie prin drumeții, fie la Centrul de echitație din Poiana Mică. Plimbări cu bicicletele electrice sau cu ATV-urile. Sunt foarte multe opțiuni, iar Poiana Brașov oferă și acest peisaj de vis”, a precizat Roxana Cojocea, președintele Asociației de Turism Poiana Brașov.

Hotelierii oferă cele mai bune condiții și pe timpul verii. Unele unității de cazare au grad de ocupare de aproape 100% în iulie și august.

“Ne putem bucura de tir cu arcul. Avem niște mașinuțe chiar în centrul stațiunii. (...) Avem grad de ocupare de 80%, cu siguranță. Noi avem un hotel cu 3 și 4 stele. Prețurile încep de la 400 de lei și ajung până la 500 de lei pentru două persoane în cameră dublă. Beneficiază turiștii de acces la SPA. Avem sală de ping-pong, biliard, darț. Avem loc de joacă interior pentru copii și exterior. Se pot bucura de două piste de bowling. Avem și o zonă verde, la 5 metri pătrați, unde se pot juca cu copiii, un fel de pășune”, a spus Gabriel Roșca, managerul unui hotel din Poiana Brașov.

Pe timpul verii, tarifele la cazare în Poiana Brașov sunt, în medie, cu până la 30% mai mici decât în sezonul de iarnă.

Sursa foto: Facebook / Poiana Brașov 

Radio România Brașov FM