ACUM:
9.03
Bună dimineața Transilvania (continuare)
Urmează:
10.00
De 10 ori România
Apoi:
11.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Atenție la știrile false apărute pe social media!

Publicat: joi, 11 August 2022 , ora 14.48
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Atenție la știrile false apărute pe social media!

Polițiștii brașoveni avertizează asupra pericolului la care vă expuneți atunci când accesați link-uri care provin din surse necunoscute. Asta după ce în mediul online ar fi apărut o postare legată de o posibilă crimă și un viol care ar fi avut loc pe raza municipiului.

Referitor la apariția în mediul online a unei postări potrivit căreia pe raza municipiului Brașov ar fi avut loc o agresiune fizică asupra a două persoane de sex feminin, instituțiile competente a soluționa astfel de cazuri solicitând sprijin pentru identificarea victimelor, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

La nivelul județului Brașov nu a fost înregistrată o situație potrivit celei din postarea anterior menționată.

Vă recomandăm să nu accesați link-uri asupra cărora aveți suspiciunea că nu ar fi reale și să nu diseminați către persoane necunoscute date personale sau ale cardurilor bancare”,
au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Reamintim că accesarea link-urilor din surse necunoscute poate duce la virusarea telefoanelor sau calculatoarelor. Atacatorii cibernetici pot accesa, astfel, datele de autentificare ale conturilor dumneavoastră de social media sau pe cele bancare.

Radio România Brașov FM