ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Festival Medieval la Ghimbav

Publicat: vineri, 19 August 2022 , ora 12.22
Sursa foto: primaria-ghimbav.ro
Sursa foto: primaria-ghimbav.ro

Lupte și dansuri medievale cu cavaleri și domnițe de poveste, recitaluri de muzică folk și ușoară, ateliere meșteșugărești. Acestea sunt activitățile culturale pregătite pentru a încânta publicul care va participa în acest weekend la Festivalul Medieval din orașul Ghimbav.

Trupa Dacika, Damian Drăghici și Irina Rimes sunt doar câțiva dintre artiștii care vor susține concerte la acest eveniment.

Un festival deja cu tradiție în orașul nostru, unde timp de 3 zile se vor îmbina utilul cu plăcutul. Vom avea ateliere meșteșugărești, vom avea și formațiile noastre pe care dorim să le promovăm, jonglerii cu foc, (…) un concert extraordinar cu trupa Dacika, trupa Coco, ansambluri săsești”, a precizat primarul orașului Ghimbav, Ionel Fliundra.

Tabăra Medievală este organizată în curtea Bisericii Evanghelice, unde se vor desfășura ateliere artistice și lucrative, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Festivalul începe astăzi, la ora 17.00, cu parada medievală prin centrul orașului Ghimbav, și se încheie duminică seară, cu un spectacol de lasere.

Camelia Vlad