ACUM:
23.00
Transilvania by night
Urmează:
0.00
Transilvania by night
Apoi:
6.00
Agenda Zilei

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Muzicanții din Bremen pleacă din Brașov spre Cluj

Publicat: marți, 6 Septembrie 2022 , ora 17.47
Sursa foto: Facebook / WonderPuck
Sursa foto: Facebook / WonderPuck

Actorii brașoveni de la Teatrul Arlechino le vor prezenta și copiilor din Cluj cea mai nouă producție a instituției – „Muzicanții din Bremen”.

Ca în fiecare an, exceptând perioada pandemiei, actorii brașoveni au fost invitați la Festivalul stradal „Wonderpuck”.

În acest weekend ne revedem cu emoție și cu publicul clujean, unde, în cadrul celei de-a VI ediții a festivalului WonderPuck, vom participa cu cea mai nouă producție a teatrului nostru. Participăm la deja consacratul festival în open air, căruia i-am fost invitați încă de la prima ediție, an de an. În 11 septembrie, duminică, de la ora 10.00 ne vedem în Piața Unirii din Cluj - Napoca, unde putem să ne bucurăm împreună de aventurile personajelor din îndrăgita poveste pe care regizoarea timișoareancă Eva Labadi a pus-o în scenă la Teatrul Arlechino”, a precizat managerul Teatrului Arlechino, Mihaela Soloceanu.

Artiștii Teatrului continuă stagiunea cu numărul 74 și îi așteptă pe micuții spectatori din Brașov la 3 spectacole: două după-amiază, la Bastionul Țesătorilor, miercuri și joi, iar sâmbătă dimineață, la sediul instituției.


Adina Chirvasă