ACUM:
6.00
Agenda Zilei
Urmează:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Teatrul Arlechino participă la Festivalul Internațional „Euromarionete” de la Arad

Publicat: miercuri, 26 Octombrie 2022 , ora 16.48
Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

„Pescărușul Folly din orașul pisicilor”, spectacol produs de Teatrul Arechino Brașov, va putea fi văzut de spectatorii din Arad, în 3 noiembrie.

Asta pentru că Teatrul pentru copii din Brașov a fost invitat să participe la cea de a XXI-a ediție a Festivalului Internațional de Arta Animației „Euromarionete”.

„Pescărușul Folly din orașul pisicilor” este o premieră absolută a Teatrului pentru Copii și Tineret “Arlechino” din Brașov, el nemaifiind montat în România.

Titlul original „Povestea unui pescăruș și a pisicii care l-a învățat să zboare” aparține autorului Luis Sepulveda, din America de Sud, mai exact din Chile, lucrarea find publicată în 1996.

Este povestea unui pescăruș rămas orfan și a pisicii care l-a învățat să zboare.

Un spectacol sensibil cu păpuși, despre prietenia adevărată și puterea de a visa, cu farmec, umor și multă iubire” după cum spune chiar regizorul Toma Hogea.

Festivalul Internațional de Arta Animației – EuroMarionete ajuns la cea de-a 21 ediție, are loc pe scena Trupei Marionete și pe cea a Teatrului Clasic „Ioan Slavici”, în perioada 30 octombrie – 4 noiembrie.

Adina Chirvasă