ACUM:
0.00
Transilvania by night
Urmează:
6.00
Agenda Zilei
Apoi:
7.00
Buletin de știri

Arhivă : Știri din sport Înapoi

FC Brașov Steagul Renaște va evolua în mod oficial sub titulatura de FC Brașov

Publicat: joi, 29 Iulie 2021 , ora 10.19
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM
FC Brașov Steagul Renaște va putea evolua în mod oficial în noul sezon sub titulatura de FC Brașov.


Decizia fost luată de Federația Română de Fotbal, prin Comitetul de Urgență.


Astfel după ce a preluat locul celor de la CSM Corona Brașov noua structură de drept privat a primit aprobarea FRF de utilizare a mărcii Fotbal Club Brașov în competițiile fotbalistice.


O altă veste bună pentru clubul brașovean a venit din partea FRF după ce Stadionul Tineretului a fost omologat în vederea desfășurării partidelor de la Liga a doua.


Comisia de omologare condusă de Felix Grigore, a inspectat, ieri, timp de două ore Stadionul Tineretului și l-a omologat provizoriu pentru a putea găzdui meciuri în sezonul 2021-2022.


Prima partidă oficială va avea loc duminică de la ora 12.00 cand FC Brașov Steagul Renaște întâlnește Viitorul Pandurii Tg. Jiu.


Oficialii clubului brașovean au decis ca intrarea spectatorilor sa fie liberă, însă vor avea acces doar persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

Adrian Susanu