ACUM:
8.10
Bună dimineața Transilvania (continuare)

Arhivă : Știri din actualitate Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

A trecut moțiunea de cenzură

Publicat: joi, 10 Octombrie 2019 , ora 16.18
Foto: Arhivă Radio România Actualități/ Agerpres
Foto: Arhivă Radio România Actualități/ Agerpres

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost adoptată, astăzi, în Parlament, cu 238 de voturi „pentru” și patru „împotrivă”. În acest fel, Guvernul Dăncilă a fost demis.

Acum, președintele Klaus Iohannis va chema partidele la consultări pentru desemnarea unui alt premier, care se va prezenta cu un nou Cabinet, în Parlament, pentru a primi votul senatorilor și deputaților.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, în urmă cu puțin timp, că va convoca, mâine dimineață, Biroul Permanent pentru a desemna delegația care va merge la consultările de la Cotroceni.

De cealaltă parte, liderul PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat că nu va merge la consultările de la Cotroceni cu șeful statului și a precizat că nici colegii săi nu vor face acest lucru, relatează Agerpres. Radio România Brașov FM