ACUM:
20.00
Pasaj urban - Dialoguri multiculturale (continuare)
Urmează:
21.00
Pop Star
Apoi:
23.00
Transilvania by night

Știri din Brașov Înapoi

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații de actualitate din Brașov, naționale și internaționale! - Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la înalțime ! - Asculta LIVE

Aeroportul din Brașov are datorii de peste 3,6 milioane de lei către ROMATSA

Publicat: miercuri, 8 Noiembrie 2023 , ora 17.19
Sursa foto: Radio România Brașov FM
Sursa foto: Radio România Brașov FM

Aeroportul din Brașov are datorii de peste 3,6 milioane de lei către ROMATSA, iar acesta ar fi fost motivul pentru care a fost cerută demiterea directorului AIBG săptămâna trecută.

Situația este cu atât mai ciudată cu cât numai Aeroportul Brașov este facturat de ROMATSA, iar toate celelalte aeroporturi din România beneficiiază de servicii gratuite.

Cei de la ROMATSA motivează facturile emise prin faptul că lipsa procedurilor pe un aeroport nou a dus la cheltuieli suplimentare cu formarea personalului de specialitate sau crearea de noi module pentru navigarea în spațiul aerian al Brașovului.

"Ei au răspuns prin a ne invita la dialog. Eu cred un răspuns mai bun decât te invită la ei la birou săptămânal, avem ședințe de lucru în care discutăm, eu cred că n-a fost o idee rea. Vorbim doar de ROMATSA, dar nu e vorba doar de ROMATSA. Sunt multe instituții cu care impactează Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Trebuie fim foarte diplomați, ca în relația cu terții, cu cei cu care intrăm și impactăm și de care avem nevoie, trebuie avem un comportament civilizat. Depindem de foarte multe instituții cu care impactăm", ne-a declarat președintele CJ, Șerban Todorică.

Toate discuțiile au venit în contextul în care AIBG așteaptă hârtia oficială de la ROMATSA, pentru prelungirea programului aeroportului la 16 ore.

Pentru ca Aeroportul Brașov să opereze 24/7 mai avem de așteptat până cel mai devreme primăvara lui 2025.

Citește și:

Radio Romania Brasov 93.3 FM - Mereu la inalțime ! - Asculta LIVE - Postul tău de știri și informații din Brașov - Radio Romania Brasov 93.3 FM

Nu pierde niciodată o emisiune importantă, o melodie preferată sau cele mai recente știri.

Descarcă acum aplicația Radio România și te poți bucura de posturile de radio preferate oriunde și în orice moment!

Aplicația Radio România este disponibilă atât în AppStore, cât și în Google Play
Nucu Jalea